вторник, 14 марта 2017 г.

14 березня - день тих, хто першим став на захист незалежності

14 березня - день тих, хто першим став на захист незалежності.

Щорічно 14 березня в Україні відзначатимуть День українського добровольця. Адже саме у березні 2014 року, усвідомлюючи високий ризик військового вторгнення на територію
материкової України та прагнучи захистити незалежність, суверенітет та територіальну цілісність своєї держави, добровольці із Самооборони Майдану вирушили на полігон для проходження військової підготовки з метою подальшої участі у воєнних діях. Ввідтак із лав Самооборони  Майдану було сформовано Перший добровольчий батальйон Національної гвардії. 14 березня 2014 року понад п'ять сотень бійців Самооборони Майдану прибули на полігон в Нові Петрівці Київської області. Так розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону.
Метою проведення патріотичної години стало вшанування мужності й патріотизму та забезпечення збереження пам'яті славетних героїв - добровольців, які загинули під час виконання обов'язків у складі добровольчих формувань, необхідним виявом вдячності та поваги з боку українського суспільства. Проглянули кінофільми: " Край Землі" та "Рейд".

Комментариев нет:

Отправить комментарий